Wednesday, December 23, 2009

random, rawrrr!

1st update,
parents nak balik dah from mekah malam ni :)

2nd update,
rimas aku dengar adik aku dan orang orang lain minat justin bieber!

3rd update,
eqa tiada selama 7 hari. takdelah peminat no.1 blog aku. :(

4th update,
aku dah 70% siap kemas untuk balik uitm, geez.
gila semangat lah si farafatina nih!

5th update,
birthday aku awal tahun depan! sila ingat. muahaha!

8 comments:

azreenzolkafli said...

comel kot justin

Anonymous said...

kau gle dah siap pack?tolong lah jangan merepek!huhu aku xamek tau lgsung pun lagi..hehe ohh awal tahun depan aku pindah uitm..pastu aku msk balik..ahaha

nana

cahaya kelip-kelip said...

nana: aku nk ikot kau pindah jap gak. jom!

fara: kirim salam sama parents kamu.
justin bieber tu cute, suara mcm baby dowh.. haha
kemas utk balik uitm? seminggu lagi la weh... ko engt nak g mekah ke??

Anonymous said...

hahaha jom syerah!justin itu sangat poyo la weh!

nana

z. said...

kem slm parents. :)

faraa fatina said...

azreen: comel tu comel, tapi rimas sana sini justin bieber!

nana: aku tak merepek la, taknampak ke muka tengah serious nih!
aku takpaham kau ckp nk pindah uitm then msuk balik. -.-

syera:ok nt aku km slm kn,
haah, aku nk berhijrah ke sana. tu packing awal :P


z: okay :)

Anonymous said...

suke la 3rd update tu .
ahaha

eqa

faraa fatina said...

eqa: mengadeeee :P