Friday, December 25, 2009

beloved :)

beloved parents are now at home :)


they arrived around 1 pagi hari khamis.
nearly 1 hour bersidai kat tepi tempat menunggu, tunggu kelibat mereka.
teruja dan nervous macam nak tunggu fahrin ahmad pulak.
pakcik cakap ntah ntah tak kenal dah nanti sebab 40 hari tak jumpa.

then we all saw them,
muka mereka sangat berseri seri.
i promised not to cry but the first time i saw them,
memang mata terus berair.
rasa macam nak terkam je mereka, peluk taknak lepas.

bila kena peluk memang jangan cakap lah.
depan orang ramai aku menangis, malu betul.
dah lah kat belakang aku ada mamat kacak. -.-


lega mereka dah selamat pulang :)





dan semalam pergi mid sebab ayah saje ajak keluar,
maybe sebab lama tak tengok mid kot. haha

aku pulak berkepit dengan mak aku macam anak kecil.
dada pun tak macam aku. pfft

takboleh laa, aku sangat rindu dia.

6 comments:

ida said...

woho fahrin ahmad jejak idamanku!
hekhekhek =)

cahaya kelip-kelip said...

boleh byg gaya kau!
bdk manja!
hehe
;)

cik vespa said...

alhamdulillah.. :D

faraa fatina said...

ida: takboleh!
fahrin saya punyaaaaa!! :PP

syera: ceh, mcm kau tak manje!
plg manje kott.

cik vespa: thankiu. rindu kau!

ida said...

ape lak fahrin ahmad 2 kte da cop dulu kot hehe

faraa fatina said...

ida: tidakkkk!
fahrin sendiri mengaku sy dia pny!
:PPP