Thursday, November 19, 2009

stop asking me "how's your final?"

yeah, berhenti bertanya "how's your final?"
coz im definitely will just answer "pleasee don't ask."

final equals to disaster. I mean DISASTER.
kenapa takde pernah sekali pun, at least sekali,
aku dapat cakap "final? ok!!" (smbil senyum nak paling lebar)

ada paper boleh jawab, ada yang tak.
especially food engineering!
parah tul nk jwb. sakit jiwa sakit jiwa
if u ask budak budak cos aku pun,
im sure diorg pun akan cakap paper ni paling paling susah.
kalau ada yg boleh jwb tu mmg terbaik lah dia.
haish, there's no use aku belek belek paper final
dan menangisi nasib aku.

what i cn do nw is just doa.

22 comments:

z. said...

papepun , bel311 i terbaik.
mesti dapat A punye lah!!
:)

faraa fatina said...

haha,
dont worry too much la.
msti okay :)

(sndri pun takut act)

anti-music said...

bajet gile mamat jambu ni?????
kalau A kat paper tapi speaking broken dbk kampus samarahan pun boleh.

faraa fatina said...

anti-music: hello dear, he was just joking lah. bc la blog dia n tgk what he feels about his paper.

jgn la main serang je aiseyman.

z. said...

walawei mat.
taktau cerite , jgn nak buat2 tau okeh?buat semak je weh :)

faraa fatina said...

rilex la, dunia siber kan ;)
haha

anti-music said...

budak muzik...
depan betina tunjuk hero..
kau ade hutang dengan aku bro...
ingat..

z. said...

bro , bahase jage.buat malu je weh.uhh.
aku tak pernah berhutang dgn sesape pun , esp kau.
kau pun aku tak kenal.sorry. :)

anti-music said...

bla-bla-bla..
kenapa la uitm wujudkan kos muzik yang takde future ni.

faraa fatina said...

hadoy, kat blog aku pun nak gado ke.
da la weh,
obvious siot sape anti music ni.
awal awal da ade stalker.

mmg private ah lps nih.

~azraai~ said...
This comment has been removed by the author.
faraa fatina said...

pergh.
mantap habis nk ckp org ada future ke tak.

rezeki masing2 la bro.
blaja tggi2 pun kalau tuhan xnk bg rezeki,
xjalan jugak.

z. said...

wah bro.
lu cerita mcm tuhan la.
kau ke yg tentukan rezeki org?
sebab ade futurelah fakulti muzik tu diwujudkan.pendapat kau tentang muzik ni sangat terbantut la bro.kalau ade 10 org mcm kau , rosak2.pikir masak2 sebelum sembur bro.aku tau kau rase kau bijak.dan kau mmg bijak. tapi , sejujurnye lah , kau Bodoh.bodoh sebab ape ye?kau fikir sendiri. :)

faraa fatina said...

dah dah la z.

Anonymous said...

da2..
jgn nk gado kat sini..
dua2 gak aku pkul kang..

faraa fatina said...

pergh. sape ni?
pukul i skali x?

Anonymous said...

skali ngaN u la..
kang xadil plak :P

faraa fatina said...

ha?
mane adil.
mane leh pkul pmpuan la.
xmacho.

Anonymous said...

xkan la nk pkul fara :)
klu ade sape2 brani usik u..
mmg kene la die..

faraa fatina said...

eceh.
nk amek ht plak.

statement ke ape tu?
im okay la. :)

Anonymous said...

msti la nk kene ambik hati.
buah hati sorg ni jew yg ade :P

kite tgok jela statement or what..

faraa fatina said...

pergh.
xtau nk ckp ape.

hahaha