Friday, November 20, 2009

p/s: i love you

bullshit lah ayat di atas.
kau hanya sekadar permainan mulut segelintir manusia.

cakap senang.

ahh, tu selingan semata mata memandang kan entri kali ini
mungkin memang akan menyentuh soal hati dan perasaan.pergh

aku sebenarnya nak berseloroh ttg novel cintaaa p/s: i love you
hasil karya Cecilia Ahern itu. ye aku tau
aku tau buku tu ramai yang dah khatam, aku je belum.
novel tu dah lama aku ada, dari awal thun hari tu.
bukan aku beli, aku dapat.
hadiah hari jadi.dari siapa?
dah kalau tajuk dia jiwang mcmtu, msti la dari ehem ehem.
eh i mean EX ehem ehem.

iye, sebelum ni mmg lah aku tak baca sbb buku tu sgt istimewa
aku nk baca bila betul betul free,
konon nk cherish the sweet time i read that book lah nti.
mcm whatthefghijkl lah skrg.
aku baru nk bc buku tu skrg ni,
tp either aku heartless gilaa atau aku xde nafsu untuk membaca.

tu la kau, lainkali beli sendiri.
boleh kau baca suka hati riang gembira sbb kau xperlu nk kenang siapa siapa.

4 comments:

skyjus satu..... said...

pergh. layan ujang je. murah je kot. 2x sebulan lak tu. haha

faraa fatina said...

ujang xbest laa.

smua post pun nk cmment ye?

skyjus satu..... said...

benda free. comment je ah. sape kesah. haha

faraa fatina said...

yela arip. comment la.
fara suke sgt bc :)