Tuesday, January 26, 2010

saje suka nak emo pukul 4 pagi..

i cursed alot lately.
memang aku semakin tak kisah.

ya, mulut aku memang macam taik sekarang.
at least aku tak hipokrit macam setengah orang.
nak orang nampak mereka baik,
tapi realiti nya tidak.

ibarat kau ada almari lawa lawa nampak baru hias sana sini,
tapi dalam simpan mayat.
lagi pathetic.


pelik nya aku,
aku nampak apa orang keliling aku buat kat aku,
tapi sampai la ni aku taknak buang mereka.
sebab aku selalu pikir the great moments they gave to me previously
sampai aku dikaburi dengan perbuatan mereka yang berlaku depan
mata aku sekarang.
aku bodoh, tu aku tau.

sial lah.


"fara kan ada ramai musuh.."

"betul kak, lagi best bila musuh tu dalam selimut.."

6 comments:

ida said...

alaaaa jgn aa sedih
klu nk jd is3 fahrin kene kuat.haha

da la mlm td suami kte ngis sbb kamu lah ni hahaha

ameer said...

jgn emo-emo farah..
stiap ape yg org bwat tu akn dibalas..
be urself okeh..bnyk kn bdoa n dun make dis stuff jd pghalang u ntuk study elok2..

be strong okeh:)

Anonymous said...

Thank you :-) check out that emo boy one on this blog:
http://emo--boys.blogspot.com

Anonymous said...

chill fara .
standard la tu .
dlm hidup ni mmg ade kwn , lwn .
be strong k sygg

eqa

faraa fatina said...

bodoh la sape yang bagi link blog mengarut.

Anonymous said...

How r u? your website is rocks
Take a look at this cool emo song:
http://tinyurl.com/7wmqct