Saturday, December 19, 2009

random but meaningful.

banyak benda dalam kepala sekarang nih
-------------------------------------------------------------------

kepada kau, aku mintak maaf doh.
tapi i need time to forget.
its not that you have done a big thing,
i just need my own time.

kepada kau, aku mintak maaf jugak.
tapi aku jauh kan diri ada sebab.
sebab nya aku taknak kehilangan kawan yang aku sayang
yang aku kenal dia dulu dari kau
dan aku juga taknak ada masalah datang lagi.

kepada kau,kau dan kau,
tolong berhenti whatever shit kau cakap
tak kesah la andaian kau, atau kau dengar atau
kau cakap kat orang,
bila aku tanya taknak pulak mengaku.
as if kau baik dan dia si pencerita tu jahat.

kepada kau, kau, kau, kau dan beberapa orang lagi,
terima kasih kerana selalu ada di sini dengan aku
and help me solve the crimes, haha.
and always being supportive and hilarious whenever i need those stuff.

kepada kau,
aku sayang kau.
so jangan tinggalkan aku.

kepada kau yang ramai,
thank god aku jumpa korang semua balik.
n now i knew i had more friends than i thought
and im really happy.
thought of meeting you guys and girls some time
and hang out sharing stories that we all have missed.

kepada kau yang sangat penting,
terima kasih sebab dah jadi seorang yang baik untuk aku,
and hopefully cepat sembuh.

kepada kau, aku tak kesah pun la
kau taknak kawan aku ke apa,
kau sorang tak menjejas kan ape ape
tapi takperlu la nak cakap as if kau
bersih dari dosa.


kepada aku, sila tabah with that thing you just knew yesterday.
i hope my parents will do too.

28 comments:

kei said...

i forgive u ;)
and it's been long time ago.

cheers darl.

faraa fatina said...

who are you actually?

Anonymous said...

kepada kau,kau,kau dan kau lagi..perggh aku sgt xpaham dowh..haha!tapi aku rase aku phm sebenarnye..hehe!xp

nana

faraa fatina said...

nana: salah satu 'kau' dlm tu is kau la weh.
cari yg mane. haha

Anonymous said...

aku 'kau' yg mane ?
hahaa

eqa

faraa fatina said...

eqa: you just have to figure out sndri which 'kau' u are.

hehe

cahaya kelip-kelip said...

aku=kau

Anonymous said...

aku teke 'kau' yg paragraph 6 la . hahaa
aku takkan tinggalkan kau fara .
eheh ;P

eqa

faraa fatina said...

syera: aku takpaham ape mksud kau lah.

eqa: aku tau, kau suke part part sweet ngan aku nih kan.

Anonymous said...

ofcoz la fara .
hee
tapi xle sweet2 sgt .
nanti ade org jeles ;P
hahaa

eqa

faraa fatina said...

eqa: aah, nti kau punya buah hati jeles :PP

Anonymous said...

fara , buah hati aku tah ke mane .
no news from him -.-

eqa

skyjus satu..... said...

ramai betol cow dia

z. said...

banyak betul kau.
tulis name sudehh.
ehhehehe

faraa fatina said...

eqa: hm,chill la dear. :)

arip: tu lah, boleh ternak. haha

z: takboleh tulis nama,
nti konterversi :P

Anonymous said...

me xde kew???
nfs :)

z. said...

oh.lupe.
kang mcm2 bole jadi kang.kekeke
;)

faraa fatina said...

nfs: ade laa. pilih la nk 'kau' yg mane.
haha

z: tau takpeee. :P

Anonymous said...

nk yg paragraph 5.

nfs :)

faraa fatina said...

nfs: dah agak dah. hehe

Anonymous said...

abis nk pilih yg mane lg??
yela i ambik paragraph 8.
nfs :(

faraa fatina said...

nfs: alahai, merajuk plakkk.
nk amik mane mane pun boleh, xspecific pun kan.

Anonymous said...

to me better yg 8 la..
nfs :)

faraa fatina said...

nfs: yg 8 tu bukan untuk u la. ish

Anonymous said...

b4 dis kan nfs penah bt kat u..
so better la to me.
nfs

faraa fatina said...

nfs: im not talking about those previous stuff la.
part 8 tu lgsung xckp psl u.
jgn laaaa mcm nii.

Anonymous said...

ok2.
alaa bkn specific pown.
saje jew nk pilih 8.
nfs

faraa fatina said...

haihh