Monday, December 28, 2009

atlanta ke crocs.

ini cerita mak aku.
aku tanya dia hari tu;

"eh, kasut coklat ni umi beli crocs punya ke?"

"taklah. atlanta, tapi tertukar kat mekah."


so then, my mom spill the real story.



dia cakap masa dia pergi satu masjid tuh
dia pakai kasut ala ala design nak sama macam crocs tu kann,
tapi atlanta punya for like RM20++.
and maybe ada orang yang pakai the same style of shoes
with the same colour tapi crocs original punya yang RM100++,
letak kasut dia sebelah sebelah kasut mak aku.


so bila mak aku nak pakai kasut dia lepastuh,
tgk tgk instead of kasut atlanta dia,
dia cuma nampak crocs; same colour, same design
and really fit in :)


so with no other choice,
crocs tu ada di rak kasut depan rumah. hihihi

2 comments:

z. said...

i pun ade.
rm40 je.
kekekek.\paham2 sendiri sude.
heuahueahue

faraa fatina said...

z: i paham... kott. haha