Tuesday, November 24, 2009

tell me.

orang cakap kalau nk buat ape ape
ikut kata hati.

tapi,
macamana kalau kita tak ikut kata hati
tapi ikut kata orang?

8 comments:

Neynie said...

kdg2..tak smestinye ape hati kite ckp kiter kene ikut...

maybe sumtimes we hav to listen to others...
but then back to the pros and cons.

yg plg penting.
u ikut mne yg plg baek.
=)

faraa fatina said...

tapi kdg2 kita pun xboleh nk beza kan kata hati ke kata org lg betul nk ikut.

sbb org tua tua ckp,
buat bnda ikut kata hati.

bambang pamungkas said...

kite kena ikut kate org..
kadang2 ikut kata hati boleh membunuh diri.

kalau terlalu ikut kata hati pn blh membuat kita hilang segala2.

kita x kan mampu untuk dpt bahagia sorang2

1 hari kite akn rase bosan ikut kata hati.

kite kene gak ikut kate orang.x semestinya semua kate2 org membunuh kita.

org tua2 kata.kata hati ni selalunya bisikan syitan.

dan selalunya merosakan..

pkr2 kan la..

BTW,in my opinion i will follow kata orang,lagi pn kita manusia ada akal.boleh pkr baik buruk.
k farah@evil elmo?

faraa fatina said...

perghhhh.
ckp nk tmbak org je.
hahaha

but i think u r right too,
at certain part jela. not all.

so tak betul la ckp org tua tua.
lg pun, ada gak pepatah ckp.
two heads are better than 1,
so the more the merrier.

thanks for the opinion :)

bambang pamungkas said...

i bukan nak tembak sape2
just nk share pendapat..

selagi akal kite waras pkr la mane buruk mane baik..
xkan kalau org ajak g clubing kite mesti ikut.

kan?

even kite tau clubing tmpt x baik.x kan pg clubing nk stdy group kn?

memeng la kalau kita ikut hati kita rase puas,xde org kawal,x payah jage hati sape2.

tapi in the end kita akn regret gak..

trust me.

i talk through experience.

faraa fatina said...

hmm, thanks.
i tau. i phm mksud u.

i heard many stories jgk.
n i pun pena tekena jgkla.

btw, sape u ni?
very good with words.
heh. :)

bambang pamungkas said...

identity i kena d rahsiakan.

atas sebab2 keselamatan.

jz stop it with this evil elmo stuff.

wasting je.trust me.

i tak tau la u pny evil elmo means what..

jz be normal elmo..

faraa fatina said...

eleh,
haha
i prefer to be the evil part of elmo.
shuh shuh