Monday, November 23, 2009

demam.

last night fatin hardhina baderul hesham texted me,

twilight dkt star movie skrg.. ;)

then i replied,

mane ade star movie!!!!!!



haha,
actually i dont mind pun xdpt tgk twilight
sbb dah berjuta kali dah tgk sampai muak nk tgk lagi,
just si fatin ni je takpernah jemu tgk edward cullen tu.
siap hafal dialog lg. aku pun xphm lah.

haihh ape la yg best sgt kt robert pattinson yang taksuke mandi tuu.
okayy maybe dia dlm twilight dgn makeup edward cullen tu hot sangat hot.
yeahh, aku dah mcm other girls yang ckp si edward tu hot kan. okay enough

whatever it is,
aku mesti pergi tgk new moon.
mesti pergi tgk jgk tak kira!
who's with me?

9 comments:

~azraai~ said...

me!

faraa fatina said...

ceh.
awal awal nk sibukk.
xbole ikut la.
it is my day with edward :)

z. said...

ape yg bestnye twilight ne?
uhhh.tak memberansangkan otak langsung.
:P

~azraai~ said...

fine..naik bus!

faraa fatina said...

z: u mmg. nk yg memberangsangkn je.

azrai: sape ckp nk naik bus.
naik kete la, driver ada.

z. said...

tak , atleast gempak la.
ni mcm cerite chenta je.
ekeke

cullun2 , i love u..
uhhhh.annoy btol.keke

~azraai~ said...

yes i know...im ur driver..memena i beli kereta sem ni tuk jd driver je.^^

~azraai~ said...

memang*

faraa fatina said...

z: standard laa, girl suke love story. lelaki suka #!#%$@ storyy.

azraai: sape ckp u driver i pun?? haaa.